Na de verkiezingen van 14 oktober 2018 besloten CD&V en N-VA om samen De Pinte-Zevergem te besturen. Met als uitdrukkelijk doel om onze gemeente de komende jaren bruisender, efficiënter, duurzamer, veiliger en zorgzamer te maken.

De afgelopen maanden hebben we - samen met onze raadsleden, medewerkers, adviesraden en inwoners - hard gewerkt om deze doelstelling om te zetten in een ambitieus en realistisch plan.

‘Samen vooruit’ is de titel van dat plan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat door samen te werken, te luisteren naar wat er leeft en daadkrachtig en eensgezind te handelen we onze gemeente verder kunnen klaarstomen voor de toekomst.

Vandaag zijn we bijzonder trots dat we u dit plan kunnen voorstellen. Een plan met noodzakelijke investeringen in zorg, veiligheid en duurzaamheid, dat er terzelfdertijd voor zorgt dat we een financieel gezonde en slagkrachtige gemeente blijven.

Via de knoppen rechts van deze tekst komt u te weten welke acties en projecten er op stapel staan. Hebt u zelf nog ideeën of voorstellen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Want samen bouwen we aan het De Pinte-Zevergem van morgen!