Marian De Bie

Lid Bijzonder Comité Sociale Dienst

    Naast een drukke job als sales manager bij een sociale dienstengroep, sta ik vol engagement en overtuiging op de CD&V-lijst. Als voormalig penningmeester van de Vrije Basisschool en als enthousiaste vrijwilliger samen met mijn man en kinderen bij talrijke dorpsactiviteiten, ben ik van dichtbij betrokken bij het Zevergemse dorpsleven.

    Voor mij moet De Pinte-Zevergem een gemeente zijn waar aandacht is voor de ontwikkeling, veiligheid en het welbevinden van alle inwoners. Initiatieven voor kinderen en jongeren dienen voldoende ondersteund te worden, opdat onze opgroeiende jeugd zich in eigen gemeente kan ontwikkelen op sociaal en cultureel vlak.

    Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat we zorg dragen voor jong en oud. We moeten jonge gezinnen faciliteren en ondersteunen, zodat zij een zo goed mogelijk evenwicht tussen werk en privé kunnen vinden. Maar we moet ook zorg dragen voor de ouderen in onze gemeente en initiatieven waardoor ouderen langer thuis kunnen wonen maximaal ondersteunen.

    CD&V De Pinte-Zevergem heeft haar lijst bekendgemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018. Daarop veel bekende…

    Lees meer